Suport tehnic: +40 372 274 719

Transportul și livrarea produselor

Condiții de livrare pentru partenerii noștri de distribuție

Transportul comenzilor prin masini Melinda Instal

Comenzile lansate de clienţii care au încheiat un contract se vor derula conform condiţiilor stabilite în acesta.

Termenul de livrare standard, pentru produsele care se menține pe stocul Melinda Instal, este cuprins între 1-3 zile lucrătoare / conform programului de distribuție prestabilit, în limita stocului disponibil la Melinda Instal. Clientul va primi confirmarea comenzii cu datele de livrare. În cazul în care termenul de livrare nu se încadrează în nevoile Clientului, acesta va trimite o cerere de anulare a poziţiei / cantităţii / comenzii respective în termen de 1 oră de la primirea confirmării comenzii.

Orice taxă sau comision de procesare-împachetare-transport, după caz, va fi anunţată şi facturată o dată cu marfa comandată.

Melinda Instal, nu va fi făcut responsabil pentru nici o întârziere în livrarea comenzilor dacă acest lucru se datorează unor motive independente de voinţa lui.

Condiții de livrare pentru utilizatori finali

Livrarea produselor

Transportul și livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmelor de curierat și cu mașinile Melinda Instal. Termenul de livrare este specificat în cursul procesului de checkout, respectiv în e-mailul de confirmare a comenzii.

După fiecare comandă plasată, veți fi contactat telefonic de către un asistent comercial, iar prin intermediul discuției purtate, clienții noștri au posibilitatea de a discuta despre eventualele nelămuriri apărute precum și despre detaliile livrării.

Modalități de transport:

  • preluare personală
  • curierat

Timp de livrare:

  • 2-30 zile (se va confirma telefonic)

Taxă de transport:

  • transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi a căror valoare depășește suma de 1000 RON (TVA inclus)
  • pentru comenzile cu valoarea totală mai mică de 1000 RON (TVA inclus) se va aplica un cost de transport în valoare de 20 RON (TVA inclus)
    Condițiile de livrare specificate mai sus sunt valabile doar pe teritoriul României.