Suport tehnic: +40 372 274 719

Contact

 

 

Stimate viitor partener

 

Secretul succesului produselor noastre constă și în dumneavoastră, partenerii noștri, deoarece distribuția pe scară largă a produselor AQUATECH presupune și succesul dumneavoastră.

Ca întotdeauna, este important pentru noi să fim un bun partener și să contribuim la succesul dumneavoastră, oferindu-vă tot sprijinul nostru și cele mai bune condiții posibile.

Luați legătura cu noi prin intermediul platformei noastre B2B destinate revânzătorilor, unde puteți afla cum puteți deveni unul dintre partenerii noștri cu care, de 29 de ani, ne construim împreună drumul către un viitor stabil.

Platforma B2B

Stimate viitor utilizator

AQUATECH

 

În cazul oricărui produs nou, necunoscut, este posibil să aveți întrebări în numeroase privințe înainte de a cumpăra.

În magazinul nostru online nu numai că aveți acces la întreaga gamă de produse AQUATECH, dar vă putem răspunde și la orice întrebare pe care o aveți despre produs.

Experiența de zeci de ani a colegilor noștri este o valoare adăugată pe care o împărtășim cu cea mai mare atenție cu toți clienții noștri.

Vă invităm să vizitați magazinul nostru online și să alegeți produsul AQUATECH care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Magazinul online