Suport tehnic: +40 372 274 719

Povestea AQUATECH

Când am început proiectarea conceptuală a brandului AQUATECH în 2015, conceptul a definit viziunea produsului ca fiind următoarea:

Să creăm un produs care să ne dezvolte portofoliile de produse într-un mod în care să stea la bază valoarea adăugată, cu un cadru care să creeze valoare pentru client și care să fie perfecționat în mod constant prin urmărirea valorilor create.

În conformitate cu aceste criterii cunoscute, ne-am străduit și continuăm să ne străduim să facem marca AQUATECH ușor de identificat și să oferim consumatorului un motiv pentru a ne alege din multitudinea de concurenți. Ceea ce face ca AQUATECH să fie special nu este aspectul sau unicitatea sa, ci angajamentul mărcii de a crea valoare pentru proprietarii săi.

Obiectivul nostru nu este doar de a face bani prin acest brand, ci de a accentua faptul că activitatea economică este în cele din urmă o misiune socială, iar noi am fost, suntem și vom continua să fim participanți responsabili la această misiune pentru multe decenii și în viitor.

Piatra de temelie a angajamentului mărcii AQUATECH și principalul obiectiv este soluționarea problemelor ale clienților. Avem o responsabilitate față de clienții, partenerii, angajații și furnizorii noștri și ne străduim să satisfacem toate părțile interesate implicate în viața mărcii AQUATECH. Clienții, partenerii, furnizorii, angajații, toți fac parte din această formulă complexă și au un rol la fel de mare ca și creșterea valorii pentru acționari și a profitului.

Marca noastră este fundamentul credibilității noastre, iar credibilitatea este cheia succesului.

Știm că marca determină prețul, așa că nu este de ajuns ca să doar oferim produse de calitate, ci acestea trebuie și să dovedească că sunt de calitate. Astfel, putem spune cu încredere că oferim un brand credibil și puternic prin produsele AQUATECH la un preț accesibil.

Știm că clienții, partenerii și angajații noștri sunt loiali brandului nostru și de aceea credibilitatea noastră este o garanție că nu vor căuta produse mai ieftine la competitorii noștri. Știm că marca AQUATECH reprezintă garanția calității.

Prin urmare, avem un obiectiv important și o viziune solidă în declarația noastră de misiune. Prin brandul nostru AQUATECH, oferim soluții la problemele clienților noștri.

Pornind de la povestea ideii de produs din 2015 și din experiența noastră de până atunci, am creat proiectele pentru producția în serie, care au fost realizate după ce au fost identificate cerințele tehnice, funcționale și estetice importante, care au constituit și baza unui plan de afaceri de succes.

În această etapă s-au stabilit specificațiile complete ale produselor care au fost și urmează să fie fabricate. Pentru a ne asigura că fiecare detaliu a fost elaborat cu cea mai mare precizie, am organizat ateliere de lucru pentru a revizui și testa în detaliu proiectele noastre, din nou și din nou.

În următoarea fază de proiectare, am finalizat ideile de design formal pe baza conceptelor din planul de desen tehnic, am analizat rezultatele studiilor de piață și am definit destinația finală după proiectarea logo-ului. Ca rezultat al acestei etape, au fost elaborate desenele de proiectare stabilite de comun acord și imaginea finală a proiectului.

Iată cum a luat naștere marca AQUATECH, care reprezintă calitatea și fiabilitatea prin pompele sale profesionale de uz casnic. Gama noastră de produse include pompe pentru alimentarea cu apă menajeră, pompe submersibile, pompe de apă potabilă și pompe pentru ape uzate. Portofoliul de produse AQUATECH este extins în mod constant pentru a satisface cele mai înalte cerințe.

Acreditarea ISO9001: 2008, certificatul de calitate TÜV, certificatele GS, EMC, CE și ETL dovedesc că AQUATECH a crescut de la un vis la realitate de-a lungul anilor și a devenit una dintre mărcile inovatoare de pompe de pe piața internă.

Apa este viață, sănătate, hrană, timp liber, energie, acoperind mai mult de 70% din suprafața Pământului și este mediul în care a început viața pe Pământ. Prin urmare, apa este: o resursă necesară pentru viață, un cămin, o resursă locală și globală, un mijloc de transport și un regulator al climei. În gospodării, școli și locuri de muncă, apa poate însemna sănătate, igienă, demnitate și productivitate. În locurile religioase, culturale și spirituale, apa este legătura dintre creație, individ și comunitate. Apa creează armonie, aduce viață, este unul dintre cele mai importante elemente ale vieții noastre, pentru că fără apă nu există viață. Cu ajutorul pompelor AQUATECH, asigurăm o alimentare fiabilă cu apă a locuințelor, astfel încât clienții noștri să se poată bucura din plin de fiecare picătură de viață.